- Fysioterapi med stor ekspertise​

Bassintræning - genoptræning i varmtvandsbassin

Overvejer du bassintræning? Hos Frederiksværk Fysioterapi i Frederiksværk tilbyder vi genoptræning i et varmtvandsbassin. Vi har kompetente fysioterapeuter med stor ekspertise og erfaring med bassintræning og relevante øvelser. Vi holder til i store, centralt liggende lokaler, hvor vi tilbyder et individuelt program med behandlinger og øvelser samt forskellige træningshold.

Stimulering af led og muskler med bassintræning

Bassintræning henvender sig til alle, der kan lide at bevæge sig i vand. Du behøver ikke at kunne svømme. Men du skal afklare med din egen læge, om det er en god ide med genoptræning i et varmtvandsbassin.

Det varme vand stimulerer led og muskler til at kunne bevæge sig med større lethed og med mindre smerte. Denne form for træning af kredsløbet styrker både kroppen og balancen. 

Opdriften i vandet mindsker kroppens belastning. Derfor er bassintræning især en fordel for overvægtige samt for folk med rygsmerter, gigt og nakkeproblemer samt hofte- og knæskader.

Vores fysioterapeuter vil tage sig godt af dig og dine behov. Vi har altid fokus på at skabe tillid og nærvær. Det vil du bemærke, når du kommer for at få genoptræning.

Kontakt os i dag for at bestille en konsultation

Er du interesseret i at høre mere om bassintræning? Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at bestille en tid. 

Du kan skrive til os på e-mail fysioklinik@mail.dk. Du kan også ringe til os på telefon 47 72 11 46 for at høre nærmere. 

Virksomhed

Frederiksværk Fysioterapi

CVR: 29293457

Kontakt