- Fysioterapi med stor ekspertise​

Klinikken er efter sundhedsstyrelsen og Danske fysioterapeuters anbefaling lukket ned for al behandling og træning frem til d. 14. april 2020.

Hvis du har brug for råd eller vejledning i forhold til øvelser, smertebehandling eller lignende kan du skrive mail til os her på hjemmesiden eller lægge en besked på vores telefonsvarer på 47721146. Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser indenfor 3 hverdage.

Pas godt på dig selv og på gensyn.

Alle os i Frederiksværk Fysioterapi

​​

Malene Frejvald

Lægeeksamineret massør

​Uddannet hos Bodyrepair i juni 2008. 

Uddannet sportsakupunktør hos Sportseducation i 2009. 

Har haft egen klinik i Havdrup, syd for Roskilde, siden 1. september 2008. 

Er hos Frederiksværk Fysioterapi hvor tirsdag og torsdag fra 9-16. Du behøver IKKE en henvisning fra lægen, for at få en tid hos Malene. 30 min. behandling koster 200 kr.

​Malene tilbyder dybdegående massage. Meget effektiv mod overbelastet muskler, lænde og nakke hold, spændingshovedepine og skader i muskulaturen. Behandling øger blodcirkulationen og reducerer affaldsstofferne

Akupunkturen er en fantastisk hjælp ved iskiiasproblemer, løberknæ, springerknæ, musearm, golf og tennis albuer og lignende.

Så har du et specifikt problemer eller bare behov for at blive løsnet op og forkæle dine muskler, så book en tid hos Malene.

Virksomhed

Frederiksværk Fysioterapi

CVR: 29293457

Adresse

Gjethusparken 1, 1.sal, 

3300 Frederiksværk

Kontakt